“De enige
slagerij in Vlaanderen die zelf kweekt, slacht en verwerkt”

 

We werken op een kleinschalige, gecontroleerde manier en daarom blijven we kiezen voor een eigen slachthuis. We zijn de enige slagerij in Vlaanderen die zelf kweekt, slacht en verwerkt. Zo garanderen wij lekker vlees.

Op maandag slachten we, dinsdag verwerken we en van woensdag tot en met zondagmiddag verkopen we ons uitgebreid aanbod vers vlees, charcuterie en bereide gerechten in onze winkel. Sinds kort kan je ook een groot deel van het aanbod online bestellen. De dag na je bestelling kan je jouw pakket ophalen in de winkel. Bestel je de vrijdag, dan kan je kiezen voor levering aan huis op zaterdagvoormiddag.

Rund-, kalfs-, en varkensvlees kopen we zelf in bij onze vaste lokale telers die kleinschalig en zorgzaam kweken. Ons lamsvlees kweken we zelf en heeft een grote schare vaste fans. De meeste bereidingen doen we op een artisanale manier die van generatie op generatie doorgegeven is. Zo gaan we voor de optimale smaakbeleving.

Slagerij Vande Walle
Stationsstraat 14, 9690 Kluisbergen
info@slagerijvandewalle.be055/38.80.37